Politica Cookies

 Acest site utilizeaza cookies

 COOKIES necesare sunt fisiere text, care sunt folosite de site-uri pentru eficientizarea utilizarii si imbunatatirea serviciilor oferite. Aceste fisiere le gasiti pe browser-ul dumneavoastra, pe hard disk-ul dispozitivului in functie de site-urile pe care le vizitati si fac interactiunea cu acestea mai sigura si mai rapida, deoarece isi pot aminti preferintele dumneavoastra.

 Site-ul nostru foloseste cookies pentru a va distinge de ceilalti utilizatori si acest lucru ne ajuta sa va oferim o experienta mai buna atunci cand navigati pe site. Datele stocate prin fisierele cookies pe site-ul nostru, nu arata detalii personale cu ajutorul carora sa se poata stabili o identitate individuala.

 Folosim cookies pentru analizarea traficului pe website si pentru personalizarea continutului.

 Site-ul nu poate functiona la parametri normali fara utilizarea cookies, fara acestea accesul la zonele securizate ale site-ului sau navigarea in pagina ar fi ingreunata.

 Prin folosirea cookies de statistici, putem analiza informatii despre modul in care folositi site-ul nostru si vom sti ce imbunatatiri putem face.

 Conform legii, putem stoca cookies pe dispozitivul dvs, doar in cazul in care ele sunt necesare pentru navigarea pe site. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. Daca nu esti de acord cu folosirea cookies necesare functionarii normale a site-ului, va trebui sa abandonezi navigarea pe site-ul nostru. Pentru diferite alte tipuri de cookies, este necesar acordul dumneavoastra.

 Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie, fie prin intermediul setarilor browser-ului dvs., web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti, sau urmand instructiunile specifice pentru categoriile de cookies din sectiunile urmatoare. In orice situatie, pot aparea probleme legate de utilizarea anumitor parti ale site-ului web, daca dezactivati fisierele de tip cookie.

 Acordul dumneavoastra pentru folosirea cookies, este valabil pentru domeniul : https://www.dmp-express.com

 COOKIES pentru Marketing, sunt folosite pentru a stoca vizitele si cautarile unui utilizator pe web si a-i afisa anunturi relevante si antrenante in functie de cautarile recente. Acest tip de cookies sunt utilizate de agentiile de publicitate.

 COOKIES Preferinte, permit site-ului sa aminteasca informatii precum limba dvs. preferata sau zona in care va aflati.

 COOKIES Statistice, ne ajuta sa intelegem cum interactioneaza utilizatorii cu site-ul nostru, prin colectarea informatiilor in mod anonim.

 Website-ul nostru poate include functii de comunicare sociala ,cum ar fi link-uri catre Facebook,Twitter, Instagram, Linkedin sau Youtube. Aceste functii pot stoca informatii si pot activa un fisier tip cookie pentru o functionare corecta.

 Website-ul nostru poate utiliza link-uri catre alte site-uri pe care nu le controlam, prin urmare va solicitam sa cititi cu atentie politicile lor in privinta datelor personale si a politicii de confidentialitate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea si stocarea datelor dvs., sau daca doriti modificarea sau stergerea acestora, va rugam sa ne contactati la adresa contact@dmp-express.com

Putem actualiza Politica Cookie si va vom informa despre modificari prin postarea noii variante pe site-ul nostru la sectiunea "Politica Cookie"

Va rugam sa consultati periodic aceasta sectiune, pentru a fi la curent cu orice modificare.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru a accesa, corecta, sterge si limita prelucrarea datelor personale (GDPR), va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@dmp-express.com

Puteti solicita datele dvs. cu caracter personal, astfel incat sa poata fi utilizate sau transmise catre un alt procesor (GDPR) la adresa de email contact@dmp-express.com

In cazul in care considerati ca datele dvs. personale nu au fost protejate conform legii, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere (GDPR).

  Nota de informare privind protecţia datelor personale


SC DICTUM MEUM PACTUM SRL , în calitate de autor, proprietar, administrator al www.dmp-express.com, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de rezervări on-line, fiind înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, SC DICTUM MEUM PACTUM SRL. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

SC DICTUM MEUM PACTUM SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.dmp-express.com, prin efectuarea de comenzi la SC DICTUM MEUM PACTUM SRL, asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de SC DICTUM MEUM PACTUM SRL în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: SC DICTUM MEUM PACTUM SRL , Loc. Zadareni , Comuna Zadareni , Nr. 520 , Jud. Arad , Cod Postal 317130 .

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, SC DICTUM MEUM PACTUM SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-aţi achiziţionat în sistem on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;
  • informaţii despre promoţii prin poşta şi telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele SC DICTUM MEUM PACTUM SRL sau ale firmelor partenere;

SC DICTUM MEUM PACTUM SRL nu dezvăluie datele cu caracter personal către terţi; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale SC DICTUM MEUM PACTUM SRL şi ale site-ului www.dmp-express.com; acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când SC DICTUM MEUM PACTUM SRL este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar faţă de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.dmp-express.com implică: completarea formularului de inregistrare comanda pe site-ul www.dmp-express.com sau prin agenţiile SC DICTUM MEUM PACTUM SRL necesită furnizarea informaţiilor solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.dmp-express.com, în următoarele scopuri:

  • asigurarea serviciilor de transport achiziţionate de dumneavoastră
  • facturării serviciilor comandate de dumneavoastră;
  • efectuării plaţii on-line;
  • asigurării securităţii tranzacţiei / plăţii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele, instituţiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

SC DICTUM MEUM PACTUM SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informari în scopuri proprii;
publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de SC DICTUM MEUM PACTUM SRL.