DMP Express

Cu ce ne ocupam?

 Obiectivul nostru este acela de a obține încrederea clienților noștri, datorită calității și punctualității serviciilor, care sunt punctul nostru forte.

 Oferim servicii de transport marfa intracomunitar în regim FTL ( Full Truck Load ) cat si de grupaj ( LTL ). 

  1. Transport marfa in regim FTL - Full Truck Load: Acest serviciu este destinat companiilor care doresc să transporte volume mari de mărfuri.
  2. Transport marfa in regim LTL - Less Than Load: Acest tip de transport contribuie la reducerea semnificativă a costurilor, optimizarea spaţiului pentru depozitare, eficientizarea timpilor de tranzit cat şi reducerea emisiilor de carbon.

  Daca aveti marfa de transportat in mod regulat sau ocazional, va putem veni in ajutor.
  Va putem ajuta prin gestionarea legaturii dintre dumneavostra si transportatori prin preluarea de comenzi de transport direct de la dumneavoastra si administrarea procesului de transport pana la destinatie.
   Cautam transportatorul potrivit pentru marfa dumneavostra. Tinem legatura cu transportatorii pe toata durata transportului. Va oferim feedback regulat despre statusul marfii.
   Pentru fiecare marfa pe care vreti sa o transportati, alocati un beget si in functie de acest buget cautam un transportator potrivit tipului de marfa.