DMP Express

Cu ce ne ocupam?

 Obiectivul nostru este acela de a obține încrederea clienților noștri, datorită calității și punctualității serviciilor, care sunt punctul nostru forte.


  Daca aveti marfa de transportat in mod regulat sau ocazional, va putem veni in ajutor.
  Va putem ajuta prin gestionarea legaturii dintre dumneavoastra si transportatori prin preluarea de comenzi de transport direct de la dumneavoastra si administrarea procesului de transport pana la destinatie.
   Cautam transportatorul potrivit pentru marfa dumneavoastra. Tinem legatura cu transportatorii pe toata durata transportului. Va oferim feedback regulat despre statusul marfii.
   Pentru fiecare marfa pe care vreti sa o transportati, alocati un buget si in functie de acest buget cautam un transportator potrivit tipului de marfa.


 Externalizarea serviciilor sau outsourcing-ul presupune redirectionarea unor sarcini ce tin de anumite departamente din compania dumneavoastra catre companii specializate ce au rolul de a gestiona toate situatiile ce apar in speta respectiva.

 Externalizarea este o metoda ce se adreseaza companiilor indiferent de dimensiunea acestora si care ofera un avantaj in ceea ce priveste alocarea resurselor disponibile catre principalele activitati desfasurate.

 In cazul in care doriti sa externalizati sarcinile ce tin de domeniul Transporturilor Rutiere de Marfuri, Contabilitate sau Resurselor Umane, compania nostra, alaturi de parteneri de incredere, va punem la dispozitie servicii de externalizare oferind solutii specializate, complete si profesionale.

Indiferent de natura solicitarii dumneavoastra si de situatia cu care va confruntati, va oferim solutii viabile in cel mai scurt timp posibil.